keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Jättipäivitys

Nyt kun on taas aikaa kulunut mukavasti, niin on kunnolla päivitettävääkin. Meidän perhettä saapui ilostuttamaan uusi jäsen 25.3.2014. Tullessaan kaverin nimi oli Loru (s. 26.9.2013), mutta rakkaalle kissalapselle on keksitty jo paljon uusia nimiä. Suosituin tällä hetkellä on Silli, joka on väännetty Chilistä :) Ei ehkä niin kovin imarteleva lempinimi, mutta ei se tunnu onneksi pikkuista kissatyttöstä haittaavan.

 Alkuun jännitti kamalasti kun iso ruskea abina näytti niin uhkaavalta ja sähisikin
 Kuljetuskopassa oli turvallista tiirailla uutta ympäristöä
 Ei siellä kopassa kauaa malttanut olla, kun herkullinen ruoka-annos tuoksui nenään (pikkuneidillä on lähes pohjaton maha)
Hiirulainen on ihan paras lelu edelleen

Nyt kun pikkuneidin tulosta on kulunut jo muutama kuukausi, niin isotkin kissat ovat tottuneet uuteen pikkusiskoon. Kaikki leikkivät yhdessä sulassa sovussa. Välillä kuitenkin meinaa vielä mennä hermo pieneen hepuloivaan Duracell-pupuun.. Pahemmilta tappeluilta on kuitenkin vältytty, koska pikkuriiviö kyllä uskoo, kun sille vähän sähisee tai murahtaa.







Ihanat lämpimät kesäpäivät ovat houkutelleet ulkoilemaan ja ollaankin käyty lämmittelemässä takapihan lämmössä. Silliä ulkoilu vielä vähän jännittää, joten se istuu lähinnä emännän sylissä tai kuljetuskopassa sillä aikaa, kun muut tutkivat ympäristöä. Muutenkin pikkuneiti on varsinainen sylitakiainen.






Käytiin myös viime viikonloppuna koko porukalla haistelemassa maalaisilmaa. Autohäkissä ei ollut yhtään kivaa, mutta perillä oli!






2 kommenttia: