lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kesäloma!

Huhhuh, emäntä on nyt onnellinen, kun 8 päivän työputki on saatu päätökseen ja kesäloma alkuun Mitähän tällä kaikella vapaa-ajalla oikein tekisi! Oltiin saatu hurmaava tunnustuskin, joka oli ihan unohtunut kaiken muun kiireen alle, mutta oltiin silti otettuja :) Emäntä on vaan vähän huono noiden tunnustusten kanssa..

Muutoin kissanelämä on sujunut mukavasti, kaverukset tulevat aina vaan paremmin toimeen ja leikkivät paljon. Emännän kauhuksi meinaa välillä huonekalutkin olla kovilla rallien keskellä. Kissalapset tarvitsisivat selvästi lisää tilaa. Projekti onkin käynnissä isomman asunnon löytämiseksi. Toivottavasti löytyisi jo tämän kesän aikana.

Erilaisia ruokia kokeillessa tuli havaittua, että neitikissan maha ei kestä maksaa. Oksennusta onkin sitten mattojen lisäksi siivottu mm. sängyn alta! Ei mikään maailman ergnomisin siivousasento ollut siinä konttaillessa. Muutoin onneksi ollaan vältytty pahemmilta oireilta ja Indynkin maha on enimmäkseen ihan normaali. Nirsoilulta ei silti olla vältytty eikä varmaan vältytä jatkossakaan, mutta emäntä ei anna periksi ja niin vaan kupit yleensä loppujen lopuksi tyhjenee.

Alla vielä hieman kuvia kaveruksista, Kuten huomata saattaa ollaan edelleen ulkoiltu ahkerasti, kun kissat siitä niin tykkää :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti